Voetbal4u.com

Eredivisie TRANSFER: ‘Dit moet Feyenoord betalen voor Vincent Janssen’

Twee jaar geleden nam Tottenham Hotspur Vincent Janssen over van AZ. Ze betaalden maar liefst 22 miljoen euro voor de spits. Een succes werd het niet hij staat momenteel op de transferlijst.

De Premier League-grootmacht nam Janssen voor ongeveer 22 miljoen euro over van AZ, maar heeft er inmiddels vrede mee genomen dat dat aankoopbedrag nooit terugverdiend zal worden. Volgens de Engelse media kost de Oranje-international momenteel ongeveer de helft, 11 miljoen euro dus. Fenerbahçe heeft echter al aangegeven dat het geen bod zal uitbrengen op de voormalige topscorer van de Eredivisie, waardoor die naar andere opties zal moeten kijken.

In de afgelopen transferzomer informeerde Feyenoord al naar de beschikbaarheid van Janssen bij Tottenham en toen technisch directeur Martin van Geel daarmee geconfronteerd werd, liet hij weten: “Wat denk je zelf? We houden alles in de gaten.” Het heeft er alle schijn van dat Nicolai Jörgensen over een aantal maanden vertrekt uit De Kuip en op dat moment kan de Oranje-spits weer in beeld komen. Het is niet bekend of de oud-speler van AZ ook wat voelt voor een terugkeer in de Eredivisie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.