Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Kevin Strootman en Memphis Depay voor 75 miljoen naar dezelfde club’

De Italiaanse grootmacht AC Milan is van plan om zich te gaan versterken met twee Nederlandse spelers. Volgens het mdium Tuttosport willen ze Kevin Strootman overnemen van AS Roma en Memphis Depay van Olympique Lyon.

De clubleiding van de Rossoneri denkt volgens de bovengenoemde bron dat Strootman een ontzettend sterk blok zou kunnen vormen met Franck Kessié op het middenveld in het San Siro-stadion. De vermogende Chinezen die het voor het zeggen hebben in Milaan zouden de clausule in het contract van de Oranje-international ter waarde van 45 miljoen euro willen lichten. Daarbij moet echter wel gelijk gesteld worden dat er eerst wat probleempjes met betrekking tot Financial Fair Play uit de weg geruimd moeten worden.

Depay willen ze voor zón miljoen euro proberen over te nemen van Olympique Lyon.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.