Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Speler van PEC Zwolle moet Ziyech opvolgen bij Ajax’

Het ziet ernaar uit dat Hakim Ziyech bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax. Als potentiele vervanger zou Ajax moeten gaan kijken bij PEC Zwolle. Dit weet journalist Valentijn Driessen te melden.

“Ik denk dat Ziyech van de zomer een transfer gaat maken”, beaamt de journalist van De Telegraaf. “Dan is Ryan Thomas misschien op termijn wel een aardige opvolger bij Ajax. Hij heeft zich enorm ontwikkeld bij PEC Zwolle en bij iedere wedstrijd die hij speelt, valt hij op. Ik denk dat hij toe is aan een volgende stap.”

Driessen blijft enthousiast over Ziyech. “Exceptionele klasse in de Eredivisie. Daar moet je jezelf echt gelukkig mee prijzen. Vooral omdat de Eredivisie steeds minder wordt qua niveau. Als je dan iedere week zo’n speler mag zien, knijp dan maar in je handen.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.