Voetbal4u.com

Eredivisie Juventus wil duurste Ajax-transfer ooit realiseren

De Italiaanse grootmacht Juventus is overtuigt geraakt van de kwaliteiten van Matthijs de Ligt. Er is wel veel concurrentie voor de jonge centrale verdediger van Ajax. Ook Barcelona en meerdere grootmachten azen op hem.

De Oude Dame beschikt over een batterij aan goede verdedigers in onder meer Giorgio Chiellini en Andrea Barzagli, maar de stoppers van de regerend kampioen van de Serie A zijn allemaal wel behoorlijk op leeftijd. Oefenmeester Massimiliano Allegri moet verjongen en De Ligt zou wat dit betreft een belangrijk puzzelstukje kunnen zijn. Het is géén probleem voor Juve om liefst 60 miljoen euro op tafel te leggen.

Tuttomercatoweb weet echter dat de concurrentie om de handtekening van de Ajacied groeit. Tottenham Hotspur zou concreet geïnteresseerd zijn, waar ook Manchester United, Arsenal en het hierboven genoemde Barça in de race zijn voor de diensten van De Ligt. Het ziet ernaar uit dat de verdediger sowieso de nieuwe duurste Ajax-speler aller tijden wordt. Dat record staat op dit moment nog op naam van Davinson Sánchez, die voor 42 miljoen euro van Amsterdam naar Londen verhuisde.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.