Voetbal4u.com

Eredivisie Topclubs azen op Ajax-pareltje uit de jeugdopleiding

Ajax moet haast maken met een vastleggen van een pareltje uit de eigen jeugdopleiding. Het gaat om Ryan Gravenberch het jongere broertje van Danzell die ook in de jeugdopleiding speelde maar nooit doorbrak.

In gesprek met Ajax Showtime zegt Danzell: “Ik hoop dat ze er snel uitkomen wat betreft de contractonderhandelingen. Ik merk namelijk aan hem dat het in zijn koppie zit. Dat is ook normaal, want hij is nog jong.”

Gravenberch geeft aan dat zijn broertje graag bij Ajax blijft voetballen. “Wel heeft hij een aantal topploegen achter zich aan, buitenlandse topclubs. Ik weet niet of het verstandig is om namen te noemen nu het nog niet rond is, maar mijn broertje is heel nuchter. Maar ik ga ervan uit dat Ryan rond de zomer tekent, als hij zestien is”, besluit Gravenberch.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.