Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Turkse grootmacht wil ver gaan om Arjen Robben binnen te halen’

Superster Arjen Robben kan in de nadagen van zijn carriere nog een opvallende transfer maken. Het Turkse Fenerbahce wil hem namelijk dolgraag overnemen van Bayern Munchen. Dit weet het Turkse medium Fanatik te melden.

De nationale grootmacht wordt eigenlijk al jarenlang aan Robben gelinkt, maar nu zijn verbintenis bij Bayern München af gaat lopen hebben de Turken vernieuwde hoop op succes, zo meldt het medium.

Het medium Sporx doet er nog een schepje bovenop. Fenerbahçe-voorzitter Aziz Yildirim zou Robben per se naar Istanboel willen halen en wil de Nederlander dan ook een fors salaris bieden. Robben zou bij Fener 17 miljoen euro in drie jaar tijd kunnen verdienen. Een jaar salaris van 4 miljoen euro én een tekenbonus van liefst 5 miljoen euro. Daarmee zou de routinier veruit de bestbetaalde speler in Turkije worden.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.