Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet deze speler van FC Groningen halen’

Willem van Hanegem vindt dat zijn club Feyenoord Juninho Bacuna van FC Groningen naar De kuip moet halen. ” Ja, hij heeft met zijn 20 jaar de kwaliteiten om nu de stap naar de top 3 te zetten. Fluitend. Als ik dan kijk naar mijn club Feyenoord, dan zou ik hem halen,” aldus Van Hanegem.

Het clubicoon van Feyenoord is erg kritisch over technisch directeur Martin van Geel en de scouting van Feyenoord. “Maar Martin van Geel is vaak erg behoudend, wacht tot een speler écht is doorgebroken en klopt dan pas aan. Maar dan betaal je dus de hoofdprijs, zoals bij Ridgeciano Haps bijvoorbeeld. Die kostte 6,5 miljoen en Marko Vejinovic mocht van Feyenoord ook nog eens gratis naar AZ. Als ze de scouting op orde hadden gehad en ze hadden eerder aangeklopt, was Haps voor een habbekrats naar de Kuip gehaald”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.