Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat David Neres voor bizar ‘laag’ bedrag verkopen’

Dit seizoen is David Neres één van de lichtpuntjes bij Ajax. Met een vracht aan goals en assists mag hij zich een sterkhouder noemen. Het is dan ook de vraag of hij volgend seizoen nog actief is in Amsterdam.

Het Italiaanse medium Calciomercato.com meldt namelijk dat AC Milan én Internazionale interesse hebben in Neres. De stadsgenoten en aartsrivalen zien in de dribbelaar een welkome versterking en gaan naar verluidt met elkaar de strijd aan om hem van Ajax over te kunnen nem

en.Het medium schrijft dat Ajax ongeveer 30 miljoen euro voor Neres wil ontvangen, maar dat de algemene verwachting is dat die prijs nog wel wat gaat dalen. Een hoop geld natuurlijk, maar gezien de huidige markt absoluut geen jackpot…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.