Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea neemt beslissing over toekomst Marco van Ginkel’

Marco van Ginkel was dit seizoen één van de sterkhouders bij PSV. Hij staat nog steeds onder contract bij Chelsea waar hij weinig zicht op speeltijd heeft. Volgens de Engelse media heeft de clubleiding op Stamford Bridge nu een beslissing genomen over de Nederlander.

Technisch directeur Marcel Brands liet onlangs weten over de captain van PSV: “Tijdens PSV-Ajax zaten alle scouts weer op de tribune. Iemand als Marco is een heel belangrijke speler geworden. We hebben hem vorig jaar geprobeerd te kopen van Chelsea, maar dat was niet haalbaar. En je hebt natuurlijk ook met een salarisplafond te maken. Als er maar één procent kans is om hem over te nemen van Chelsea, dan ga ik daarvoor.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.