Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Marcel Brands wil sterspelers van Ajax en PSV meenemen naar Everton’

Marcel Brands is er volgens The Sunday Mirror uit met Everton en word daar volgend seizoen de nieuwe technisch directeur. Naar verluidt wil hij een aantal spelers gaan meenemen naar zijn nieuwe club uit de Eredivisie.

Het bovengenoemde weekblad schrijft dat Brands miljoenen uit wil geven aan twee absolute smaakmakers uit onze competitie. Allereerst zou Hirving Lozano naar de Toffees moeten transfereren, maar daarnaast zou hij ook Hakim Ziyech op de kop willen tikken bij Ajax. De Marokkaan voelt zich niet meer op zijn plek in de Johan Cruijff ArenA en gaat wel vertrekken in de zomer, waarbij Brands hem klaarblijkelijk wil overtuigen om te kiezen voor een verhuizing naar Liverpool.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.