Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Manchester City stelt spelersruil voor bij Ajax’

Manchester City wil er alles aan doen om Matthijs de Ligt over te nemen van Ajax. Ze denken zelfs aan een spelersruil.

De Ligt moet volgens de laatste berichten ongeveer 60 miljoen euro kosten en an sich is het geen probleem voor City om dit bedrag op tafel te leggen. Er zijn echter wel meer ploegen die de financiële middelen hebben om te voldoen aan de vraagprijs van directeur spelerszaken Marc Overmars en daarom probeert de kampioen van de Premier League zijn aanbod wat op te leuken, aldus de Engelse roddelmedia. De Amsterdammers zouden de beschikking kunnen krijgen over een van de spelers van oefenmeester Josep Guardiola.

Linksback Angeliño, die op dit moment uitgeleend wordt aan NAC Breda en al het hele seizoen indruk maakt in het Rat Verlegh Stadion, komt hier mogelijk voor in aanmerking. Ook Philippe Sandler zou een optie kunnen zijn. De stopper van PEC Zwolle werd in de afgelopen wintertransferperiode gekocht door City, maar het lijkt er niet op dat hij ook in aanmerking komt voor een basisplek in het Etihad Stadium. Let wel: de speler in kwestie zou een jaartje uitgeleend worden aan Ajax.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.