Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea doet PSV pijn en slaat toe: verdediger naar Engeland’

Het lijkt erop dat PSV een gevoelige klap gaat krijgen wat betreft het vertrek van één van haar talenten. Chelsea zou namelijk een akkoord hebben bereikt met een zestienjarige jeugdspeler van de Eindhovenaren.

Volgens journalist Martijn Visscher van NOS Sport staat de zestienjarige Ian Maatsen namelijk op het punt om over te stappen naar The Blues.

Maatsen is een centrale verdediger die hoog aangeschreven staat in Eindhoven. Hij stapte in 2013 al over van Feyenoord naar Sparta, en twee jaar later trok hij voor een kleine 30.000 euro naar PSV. Daar speelde de in Vlaardingen geboren mandekker in het kampioenselftal Onder 17.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.