Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: PSV-sterkhouder kondigt afscheid aan

De grote vrees van veel PSV-supporters is werkelijkheid geworden. De Colombiaanse rechtsback Santiago Arias heeft namelijk te kennen gegeven te willen vertrekken uit Eindhoven.

De Colombiaan kondigt dat aan bij BLU Radio. “Ik ben erg gelukkig in Nederland, en heb hier veel bereikt, maar ik denk dat dit een periode is die ik af moet gaan sluiten. Ik ga op zoek naar een betere competitie, om verder te komen met mijn carrière”, wordt Arias geciteerd.

Gisteren werd de vleugelverdediger door FOX Sports nog verkozen tot Speler van het Jaar in de Eredivisie. De international maakte drie goals en leverde zeven assists voor landskampioen PSV dit voetbaljaar. De Premier League lijkt op dit moment de meest voor de hand liggende volgende bestemming voor hem.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.