Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘PSV brengt miljoenenbod uit en troeft Ajax voorlopig af’

Ajax en PSV strijden om dezelfde speler. Het zou nu tot een clash komen tussen Ajax en PSV om Erick Gutiérrez.

De Mexicaanse media berichten vandaag echter dat technisch manager Marcel Brands een voorsprong heeft opgebouwd ten opzichte van zijn tegenhanger Marc Overmars. PSV zou namelijk een officieel bod hebben neergelegd bij CF Pachuca voor Gutiérrez, waar Ajax zich vooralsnog afwachtend opstelt. Vermoedelijk is de international van Mexico een van de velen op het lijstje van de nummer twee van de Eredivisie, naast spelers als Mason Mount, Dusan Tadic en Zakaria Labyad.

Overigens is het de verwachting dat PSV behoorlijk veel gaat betalen voor zijn transferdoelwit. De club Tigres UANL heeft volgens de laatste berichten uit Mexico het hoogste bod uitgebracht op Gutiérrez, te weten 13,5 miljoen euro. De landskampioen van de Eredivisie zou daaronder zitten, maar de speler zelf heeft een voorkeur voor een stap naar Europa. Bovendien is hij goed bevriend met Hirving Lozano.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.