Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax wil naast Mason Mount nóg een Vitessenaar halen’

Dat Ajax interesse heeft in Mason Mount is al langer bekend maar nu hebben ze een ook een oogje op zijn collega Matt Miazga.

Dit bericht is de wereld in geslingerd door het Twitter-account MLS Transfers. Ajax zou de mogelijkheid onderzoeken om de verdediger te kopen van Chelsea, dat hem momenteel heeft uitgeleend aan Vitesse. Overigens zou hij niet kandidaat nummer één zijn.

Volgens bronnen van het medium zijn er meer mogelijkheden. Zo is ook een nieuwe uitleenperiode een optie, waarbij de Duitse Bundesliga ook een serieuze optie is. Drie verschillende clubs zouden al naar hem hebben geïnformeerd.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.