Voetbal4u.com

Eredivisie PSV kent mogelijke tegenstanders in Champions League-voorronde

PSV stroomt deze zomer in de laatste voorronde van de Champions League in. De tegenstanders van de Nederlandse kampioen worden steeds meer duidelijk.

Omroep Brabant schrijft: “De Zwitserse kampioen Young Boys is er één van. Hoewel het nieuwe Europa Cup-seizoen pas op 26 juni van start gaat met duels in de eerste voorronde van de Champions League, kan PSV al voorzichtig de contouren van een nieuw Europees avontuur zien ontstaan.”

Pas op maandag 6 augustus weet PSV wie er uit de koker rolt. Toch is er al voorzichtig een balans op te maken. “Omdat PSV instroomt via de zogenaamde kampioenenroute zal het de sterke subtoppers uit de Europese topcompetities ontlopen. Dat betekent dus geen thuis- en uitduel met clubs als Benfica of Galatasaray, maar mogelijke krachtmetingen met mindere goden als het Cypriotische APOEL Nicosia of het Zwitserse Young Boys.”

Het medium voegt toe: “Ook een dubbele ontmoeting met clubs als Dinamo Zagreb (uit Kroatië), FK Astana (Kazachstan), BATE Borisov (Wit-Rusland) of Legia Warschau (Polen) behoort tot de mogelijkheden. Deze clubs moeten zich via wedstrijden in eerdere voorronden dus nog wel plaatsen voor de play-offs. “Laat een reactie achter

Your email address will not be published.