Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: Robin van Persie ook volgend seizoen Feyenoorder

Robin van Persie is ook volgend seizoen nog voetballer van Feyenoord. Dit heeft de spits inmiddels officieel bekendgemaakt. Op de cover van het Algemeen Dagblad is te lezen: “Ik ben er nog niet klaar mee. (…) Op de dagen dat ik aan een afscheid dacht, vond ik dat heel eng. Blijkbaar ben ik er nog niet klaar voor om te stoppen.”

RTV Rijnmond schrijft: “De Rotterdammer twijfelde na het behalen van de bekerwinst openlijk over zijn toekomst, maar hij heeft kiest ervoor om zijn profcarrière verder te zetten. De topscorer van het Nederlands elftal sprak maandag met een groepje journalisten van de geschreven pers af om zijn verhaal te doen. Om half één was daarvoor de deadline. Inmiddels is dus duidelijk dat de aanvaller doorgaat als speler van Feyenoord.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.