Voetbal4u.com

Eredivisie OFFICIEEL: FC Utrecht neemt speler van Ajax over

FC Utrecht heeft zich versterkt met een jeugdspeler van Ajax. Middenvelder Samir Ben Sallam (16) komt over en tekent een contract tot medio 2021.

“Samir is een zeer getalenteerde speler. Hij is creatief, tweebenig en technisch zeer vaardig”, aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de clubwebsite van Utrecht. “Samir is een speler die het spel verdeelt en anderen beter laat spelen.”

Manager Academie Jelle Goes is blij met de komst van Ben Sallam naar FC Utrecht. “Het feit dat hij op 16-jarige leeftijd al bij de selectie van Jong FC Utrecht aansluit, zegt genoeg over zijn kwaliteiten en potentieel. Dat hij ook voor FC Utrecht O19 wedstrijden kan spelen, kan voor dat elftal een absolute pré zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.