Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech accepteert aanbieding en zet licht op groen voor toptransfer’

Hakim Ziyech heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Hij zou willen vertrekken naar het Italiaanse AS Roma. Volgens de krant Assabah zou hij al een akkoord hebben bereikt met de club uit Rome.

De zaakwaarnemer van de spelmaker werd onlangs al gespot bij het Stadio Olimpico, waar hij klaarblijkelijk onderhandelde over de toekomst van zijn cliënt. De bovengenoemde bron meldt dat Ajax een eerste aanbieding van de werkgever van Kevin Strootman en Rick Karsdorp van tafel heeft geveegd, maar naar verluidt gaat de Romeinen het nu proberen met 30 miljoen euro. Het is echter zeer de vraag of dat bedrag wel naar de smaak van directeur spelerszaken Marc Overmars is.

Ziyech staat al veel langer in de belangstelling van Roma en zijn technisch directeur Monchi. Na de zomer moet hij een aanvulling worden op het middenveld in de Italiaanse hoofdstad, op dit moment bestaande uit Radja Nainggolan, Daniele De Rossi en Strootman. Zelf heeft hij dus groen licht gegeven voor de deal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *