Voetbal4u.com

Eredivisie BINNENLANDSE TRANSFER: ‘PSV maakt haast en doet bod van 4 miljoen euro’

PSV maakt haast net de komst van Denzel Dumfries. Hij moet in Eindhoven Santiago Arias opvolgen die voor een vertrek staat.

De Leeuwarder Courant schrijft: “Het seizoen is voor SC Heerenveen amper een week afgelopen, maar nu al neemt de belangstelling voor Denzel Dumfries toe. PSV heeft een bod uitgebracht van vier miljoen euro op de rechtsback, die afgelopen seizoen goed was voor vier doelpunten en zeven assists. De landskampioen ziet in Dumfries een ideale vervanger voor Santiago Arias, die vermoedelijk deze zomer vertrekt uit Eindhoven.”

Technisch manager Gerry Hamstra van sc Heerenveen wil de interesse niet bevestigen, maar zegt wel: “Laten we heel helder zijn: wij hoeven niet te verkopen. We hebben vorig jaar behoorlijk verkocht. En ook nu staat er kapitaal op het veld. Het is logisch dat clubs achter onze spelers aanzitten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.