Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sevilla deelt mogelijk harde transferklap uit aan Ajax’

Ajax leek erg dichtbij een deal met de Argentijnse verdediger Lisandro Magallan maar nu is Sevilla ertussen gekomen die roet in het eten kan gooien.

Volgens El Mundo Deportivo heeft de club uit Andalusië zich namelijk eveneens aan het front gemeld voor de Argentijnse stopper. Interim-manager Joaquín de Jesús Caparrós zou onder de indruk zijn geraakt van de speler van Boca Juniors en het is dus goed mogelijk dat ook Sevilla een bod uit gaat brengen op Magallán. Ajax heeft naar verluidt reeds een persoonlijk akkoord bereikt met zijn transferdoelwit, maar in Spanje kan hij natuurlijk zijn eigen taal spreken… en bovendien is het er een stuk zonniger dan in ons land.

Directeur spelerszaken Marc Overmars van de Amsterdammers is nu al een tijdje in onderhandeling met Boca, dat volgens de laatste berichten 8,5 miljoen euro vraagt voor zijn speler. Zelf liet Magallán onlangs weten: “Ik ben blij dat een club als Ajax, dat een grote naam heeft in Europa en de wereld, geïnteresseerd is in mij. Sinds jongs af aan heb ik een droom om in Europa te spelen. We zullen zien of het de juiste plek voor mij is om naartoe te gaan.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.