Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Justin Kluivert en Kenny Tete transfereren naar dezelfde topclub’

Het lijkt erop dat Justin Kluivert gaat vertrekken bij Ajax. De jongeling kan geen overeenkomst bereiken over een nieuw contract dus een transfer lijkt de enigste stap. AS Roma zou hem in het vizier hebben en een poging willen wagen.

Het medium Calciomercato weet dat zaakwaarnemer Mino Raiola binnenkort weer een gesprek zal voeren met technisch directeur Monchi van de Romeinen. De toekomst van de jonge Ajacied zal daarbij zeker besproken worden, maar het lijkt er sterk op dat de bovengenoemde spelersmakelaar twee van zijn cliënten probeert te slijten aan de halve finalist van de Champions League (uitgeschakeld door Liverpool). Ook Kenny Tete is namelijk in beeld in het Stadio Olimpico.

De vleugelverdediger transfereerde voor een gering bedrag van Ajax naar Olympique Lyon en begon behoorlijk goed aan zijn avontuur in de Ligue 1, door Neymar van Paris Saint-Germain de baas te zijn bijvoorbeeld. De laatste maanden vertoefde hij echter vooral op de bank en dus zou de clubleiding in Lyon wel openstaan voor een verkoop. Het is goed mogelijk dat Kluivert en Tete binnenkort weer teamgenoten worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.