Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Chelsea gaat harde transferklap uitdelen aan PSV en Ajax’

Er gaat hoogstwaarschijnlijk veel veranderen voor Chelsea het volgende seizoen. Ook al wonnen ze de FA Cup in de competitie presteerden ze ondermaats. Waarschijnlijk wordt trainer Antonio Conte vervangen voor Maurizio Sarri.

Volgens de laatste geluiden uit Engeland kan dat mogelijk slecht nieuws betekenen voor de Eredivisie-topclubs Ajax en vooral PSV. Naar verluidt is de Italiaanse coach namelijk wel onder de indruk van Marco van Ginkel, die een tijdje geleden ook op het verlanglijstje van zijn huidige werkgever Napoli stond. Ondertekent de Italiaan daadwerkelijk een contract op Stamford Bridge, dan is de verwachting dat de Nederlander in het aankomende seizoen sowieso een kans zal krijgen in de Premier League.

Dat geldt ook voor Mason Mount, die op het verlanglijstje van de Eindhovenaren én de Amsterdammers staat. Conte heeft misschien een voorkeur voor gevestigde namen, dat geldt niet voor zijn waarschijnlijke opvolger Sarri. De Italiaan is een fan van het werk van Louis van Gaal bij Ajax in 1995. Hij wil talenten door laten stromen vanuit de jeugdopleiding en Mount is wat dit betreft een frontrunner.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.