Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Napoli onderhandelt met PSV over transfer van 15 miljoen euro’

De Italiaanse grootmacht Napoli wil een poging wagen bij een speler van PSV. Ze willen Santiago Arias proberen binnen te halen. Dit weet het medium Partenopei te melden.

De clubleiding van Napoli zou reeds in gesprek zijn met PSV over een transfer, waarbij het ernaar uitziet dat de Colombiaanse international een bedrag van maar liefst 15 miljoen euro op gaat leveren. Dat is behoorlijk veel geld voor de rechtsback, die heeft laten weten dat hij een stap wil zetten.

Eerder werd Arias nog in verband gebracht met Juventus, maar wat dat betreft is het een beetje stilletjes geworden. De bovengenoemde bron weet dan ook dat Napoli inmiddels de overhand heeft als het gaat om de strijd om de handtekening van de vleugelverdediger.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.