Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Borussia Dortmund gaat voor enorme Ajax-transferstunt’

De Duitse grootmacht Borussia Dortmund heeft zich in de ArenA gemeld voor Matthijs de Ligt. Ze kunnen wel een jonge verdediger gebruiken en hij is dan de perfecte kandidaat.

De scouts van de club houden hem al geruime tijd in de gaten en willen nu spijkers met koppen slaan. Ondanks het feit dat er wel heel erg veel belangstelling is voor De Ligt. Ploegen als Tottenham Hotspur en Manchester City zouden hem maar al te graag vastleggen.

Het zou een behoorlijk grote verrassing zijn als Borussia Dortmund aan de haal gaat met de international van het Nederlands elftal, omdat de ploeg van trainer Lucien Favre minder financiële slagkracht heeft dan de hierboven genoemde Premier League-teams. Kicker weet dat de Duitsers minstens 40 miljoen euro zullen moeten betalen, maar hoogstwaarschijnlijk nog wel een stukje meer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.