Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax geeft PSV harde optater op de transfermarkt’

Zowel PSV als Ajax zitten achter de Mexicaanse middenvelder Érick Gutiérrez van CF Pachuca aan. De Amsterdammers lijken nu de beste kaarten te hebben.

De middenvelder heeft zich al een paar keer positief uitgelaten over de landskampioen van de Nederlandse competitie en zijn sterspeler Hirving Lozano. Onlangs zei Gutiérrez zelfs dat hij het allerliefste naar het Philips Stadion zou transfereren, maar het is zeer de vraag of hij die mogelijkheid krijgt. Volgens het medium Mexico70 heeft Ajax namelijk de overhand genomen in de onderhandelingen. De Amsterdammers zouden verreweg het meest concreet zijn voor de handtekening van de international van Mexico.

Overigens heeft ook het Spaanse Celta de Vigo inmiddels contact opgenomen met Pachuca voor Gutiérrez, maar de nummer dertien van de Primera División zou wat moeite hebben met de vraagprijs. Chivas Guadalajara werd onlangs al afgewimpeld door de speler in kwestie, omdat hij zijn voetbalcarrière per se in Europa wil vervolgen. Naar verluidt vraag Pachuca ongeveer 10 miljoen euro voor zijn sterspeler.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.