Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord miljoenen rijker bij bereiken groepsfase EL

Mocht Feyenoord de groepfase bereiken van de Europa League dan kan het een bedrag bijschrijven van 2,92 miljoen euro. Dat basisbedrag kan nog oplopen door wedstrijden te winnen in die groepsfase (570 duizend euro per overwinning), terwijl een gelijkspel 190 duizend euro oplevert.

De bedragen zijn officieel bekend gemaakt door de UEFA. Mocht Feyenoord de groepsfase zelfs als winnaar afsluiten, dan wacht er weer een bonus van een miljoen euro, terwijl de nummer twee genoegen moet nemen met een half miljoen. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

Feyenoord start in de derde (van vier) kwalificatierondes en zal dus sterker moeten zijn dan twee nog te loten tegenstanders om de groepsfase te bereiken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.