Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Akkoord over Davy Klaassen: 2 jaar verhuurd mét optie tot koop’

Davy Klaassen speelt de komende seizoen voor een andere club dan Everton. Hij wordt namelijk voor twee seizoenen verhuurd aan Besiktas. Dit weten diverse Turkse media te melden.

De topclub uit Istanbul zou inmiddels  een principeakkoord gesloten hebben met Everton en de voormalige aanvoerder van de Amsterdamse Eredivisie-topclub. Naar verluidt heeft de werkgever van onder meer Ryan Babel en Jeremain Lens een aankoopoptie op Klaassen bedongen, waardoor hij gedurende de looptijd van zijn huurperiode voor een vast bedrag van 20 miljoen euro aangetrokken kan worden.

Klaassen vertelde in het afgelopen voetbalseizoen meermaals dat hij nog wel vertrouwen had in een succesvolle samenwerking tussen de Toffees en hemzelf, maar hij kreeg dusdanig weinig speeltijd op Goodison Park dat een (tijdelijk) vertrek het beste lijkt voor alle betrokken partijen. In de winterstop was hij nog in onderhandeling met Napoli, maar die tussentijdse transfer mislukte door een geschil over de beeldrechten van de middenvelder.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.