Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘FC Barcelona legt ‘niet te weigeren aanbieding’ neer bij Ajax voor Frenkie de Jong’

FC Barcelona zou zich op korte termijn bij Ajax gaan melden voor Frenkie de Jong. Dit weten diverse Spaanse kranten te melden. Ze zouden maar liefst een absoluut topbedrag willen betalen voor 21-jarige speler.

Volgens El Mundo Deportivo wil de landskampioen van LaLiga de middenvelder per se vastleggen. Om dat te bewerkstelligen zou de penningmeester van de werkgever van onder meer Lionel Messi en Luis Suárez maximaal 40 miljoen euro over willen maken op de rekening van Ajax. Daarnaast hebben de Amsterdammers uitzicht op een mooi doorverkooppercentage en is een verhuurperiode bespreekbaar, waarbij De Jong bijvoorbeeld nog een jaartje in de Johan Cruijff ArenA zal uitkomen.

Technisch directeur Robert Fernandez wil spijkers met koppen slaan en is bang achter het net te vissen. Hij weet dat ook oefenmeester Josep Guardiola van Manchester City onder de indruk is van de Ajacied… en dat is natuurlijk ook geen koekenbakker. Bovendien lijkt het erop dat de Braziliaan Rodrygo op weg is naar Real Madrid, omdat Barça zich te laat meldde voor het supertalent. Dat nooit weer, denkt men in Camp Nou.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.