Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech zelf al akkoord met geïnteresseerde club’

Het ziet ernaar uit dat het Ajax-duo Justin Kluivert en Hakim Ziyech volgend seizoen weer in hetzelfde tenue gaat spelen. Kluivert kwam al tot een akkoord met AS Roma en ook Hakim Ziyech is zo goed als rond.

AS Roma probeert al enige tijd om het Ajax-duo naar de Serie A te halen. Rond Kluivert ligt er inmiddels een akkoord, waardoor zijn transfer nog slechts een kwestie van tijd is. De Romeinen proberen nu ook om Ziyech deel uit te maken van de Giallorossi.

Volgens Il Messaggero ziet het er goed uit. Technisch directeur Monchi zou reeds een akkoord hebben bereikt met Ziyech zelf. Dat wil de clubleiding in eigen voordeel gebruiken gedurende de onderhandelingen met Ajax, dat de hoofdprijs op tafel wil zien.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.