Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Komst Daley Blind betekent dat andere Ajax-transfer niet doorgaat’

Mocht Daley Blind daadwerkelijk terugkeren naar Ajax dan zullen de Amsterdammers een andere transfer niet doorzetten. Voetbal International meldt op dinsdagmorgen over Blind: “Zijn komst gaat mogelijk gepaard met de transfer van Lisandro Magallán. Ajax is al maanden lang bezig om de Argentijnse verdediger naar Nederland te halen, maar nog altijd zonder het gewenste resultaat. Magallán werd al gekeurd in de hoofdstad, maar Boca Juniors wil de speler niet vrijgeven voordat er een vervanger is aangetrokken. De tijd begint te dringen voor Ajax, dat zodoende inzet op een alternatief. Daley Blind kan zowel centraal achterin als in de rol van verdedigende middenvelder spelen.”

Ajax zet alles op alles om de Oranje-international los te weken bij Manchester United. “Nog altijd behoort een transfer naar een buitenlandse topcompetitie tot de mogelijkheden voor Blind, maar ook Ajax mengt zich inmiddels in de strijd om de verdediger. Daarbij wordt ook vader Danny Blind ingezet, die sinds een paar maanden in de raad van commissarissen van de Amsterdammers zit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.