Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona legt nieuw voorstel neer bij Ajax voor Frenkie de Jong’

FC Barcelona is serieus geinteresseerd in Frenkie de Jong. Ze willen de speler van Ajax in 2019 in het Camp Nou hebben voetballen.

Technisch directeur Éric Abidal is behoorlijk bang achter het net te vissen in de race om de handtekening van De Jong. Hij weet dat ook clubs als Manchester City en Paris Saint-Germain de Ajacied goed in de gaten houden en die grootmachten zijn misschien wel wat kapitaalkrachtiger dan de landskampioen van LaLiga. Daarom gaat Barça deze transferperiode nog alles op alles zetten om de middenvelder naar Camp Nou te halen, al zou dat dan pas over een jaartje gebeuren.

Volgens El Mundo Deportivo zal de topclub uit Catalonië binnenkort een nieuw voorstel lanceren. Men heeft in ieder geval al een beroep gedaan op zaakwaarnemer Rob Jansen, die goede contacten onderhoudt met directeur spelerszaken Marc Overmars en algemeen directeur Edwin van der Sar. Ajax vraagt naar verluidt ongeveer 50 miljoen euro voor De Jong…

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.