Voetbal4u.com

Eredivisie Van Bronckhorst bevestigt aanstaande Feyenoord-transfer: “Kans is heel groot”

Volgens trainer Giovanni van Bronckhorst is de kans heel groot dat Feyenoord verder moet zonder Karim El Ahmadi. Na de oefenpot van de Rotterdammers tegen het Zeeuws Elftal (2-0 winst) vertelde de coach voor de camera van FOX Sports: “Het is nog niet helemaal zeker, maar de kans is wel heel groot dat hij vertrekt. Ik zei vorige week al: het is een speler die heel belangrijk is geweest voor Feyenoord. We gunnen hem deze transfer, als het rond komt natuurlijk.”

Achter de schermen is technisch directeur Martin van Geel hard op zoek naar een vervanger voor de international van Marokko. Jordy Clasie wordt genoemd, maar de middenvelder is eigenlijk wat te duur voor Feyenoord. Een huurconstructie zou uitkomst kunnen bieden. “We zullen kijken welke opties er beschikbaar zijn. Clasie is een optie, ja. Daryl Janmaat? Ja, ik lees ook van alles…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.