Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord hoopt Jordy Clasie op korte termijn te kunnen presenteren’

Feyenoord heeft de hoop dat het Jordy Clasie op korte termijn kan presenteren. De onderhandeling zouden volgens het Algemeen Dagblad met Southmapton soepel verlopen. Clasie geldt bij Feyenoord als de gedroomde opvolger van Karim El Ahmadi, die naar Al-Ittihad is vertrokken. De 27-jarige Clasie werd drie jaar geleden nog voor 15 miljoen euro verkocht aan Southampton, maar kwam daar nooit helemaal uit de verf.

Vorig seizoen kwam Clasie op huurbasis uit voor Club Brugge, nu wil hij terugkeren bij zijn oude liefde Feyenoord. De Haarlemmer heeft heimwee en voelt zich niet langer gelukkig in Engeland. Southampton is bereid om Clasie te verhuren, waardoor hij haalbaar is voor Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.