Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nieuw sponsorcontract levert Ajax werderom de jackpot op’

Ajax heeft weer een goede financiele slag geslagen. Ze hebben namelijk het contract met Adidas met zes jaar verlengd. Dit weet de Telegraaf te melden.

Die nieuwe verbintenis legt Ajax bepaald geen windeieren. De eerder genoemde krant schrijft dat Ajax ongeveer 50 miljoen euro ontvangt van Adidas in de komende jaren. Daarmee is Ajax in Nederland met grote afstand de club die het meeste geld ontvangt van een kledingsponsor.

Het afgelopen seizoen ontving Ajax 29 miljoen euro aan sponsorinkomsten. Door de nieuwe samenwerking met Adidas zal dat bedrag in de komende jaren minimaal gelijk blijven, maar vermoedelijk zelfs stijgen.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.