Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Davy Klaassen neemt ingrijpende beslissing bij Everton’

Voor Davy Klaassen is het nog niet bekend voor welke club hij komend seizoen voetbalt. Hij heeft in ieder geval een aanbod afgeslagen van een club uit Turkije.

Klaassen was concreet in beeld bij Besiktas, mogelijk in een ruildeal met WK-uitblinker Domagoj Vida, maar volgens Everton-spits Cenk Tosun is die transfer van de baan. “Klaassen is een erg goede voetballer”, vertelt hij aan Sabah. “Besiktas-directeur Ali Naibi vroeg mij naar Klaassen: ‘Wil Klaassen in Turkije komen spelen?’. Ik sprak daarna met Klaassen, maar hij vertelde dat hij niet naar Turkije wil. Daarmee is dit hoofdstuk afgesloten.”

Klaassen transfereerde een jaar geleden voor 27 miljoen euro van Ajax naar Everton. Manager Ronald Koeman deed aanvankelijk nog vaak een beroep op de middenvelder, maar na de trainerswissel verloor hij zijn plek in de wedstrijdselectie zelfs. Slechts sporadisch deed de club nog een beroep op de Nederlander.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.