Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech-transfer in stroomversnelling na jawoord preses’

Lange tijd leek het erop dat Hakim Ziyech voor AS Roma zou gaan voetballen maar de kaarten liggen inmiddels geheel anders. Olympique Lyon wil hem namelijk op korte termijn overnemen van Ajax.

Dat heeft alles te maken met Nabil Fekir. De sterspeler van Olympique Lyon zag eerder deze zomer een transfer naar Liverpool afketsen. Daags na de gewonnen WK-finale zijn er echter nieuwe ontwikkelingen rond de Fransman. Fekir zou Lyon-preses Jean-Michel Aulas hebben verzocht om de onderhandelingen met de Engelse topclub te heropenen.

Aulas en Fekir zouden elkaar tweemaal hebben ontmoet gedurende het WK. Volgens de Daily Mirror zijn beide partijen tot een akkoord gekomen: een transfer blijft bespreekbaar, mits Liverpool wil voldoen aan de financiële eisen. Eerder werd een akkoord bereikt over een transfersom van ruim 60 miljoen euro, maar twijfels over diens fysieke gesteldheid zorgden toen voor een ‘nee’.

Fekir zou nu alsnog naar Liverpool kunnen verkassen. Dat is goed nieuws voor Ziyech, die concreet in beeld is als opvolger. De Franse topclub werd eerder gelinkt aan een bod van 20 miljoen euro en bij groen licht voor Fekir wil de werkgever van Memphis Depay dat bedrag omhoog schroeven.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.