Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: Ajacied kiest voor transfer naar Portugal

Ajax verliest één van haar talenten aan een club uit Portugal. Het gaat om Mees de Wit die een contract gaat ondertekenen bij Sporting Portugal.

De 20-jarige De Wit gold jarenlang als een groot talent bij Ajax. De aanvaller kon zijn aflopende contract na vorig seizoen ook verlengen in Amsterdam, maar besloot verder te kijken. FC Porto en Hellas Verona meldden zich, net als Sporting. Uiteindelijk is de keuze dus op die laatste club gevallen.

“Ik ben ontzettend blij om hier te zijn. Sporting is een grote club waar veel spelers groot zijn geworden. Ook nu staat er weer een sterk team. Ik heb hoge verwachtingen en hoop veel succes te hebben bij Sporting”, reageert De Wit, die in eerste instantie aansluit bij de beloften, op zijn transfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.