Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Ajax alsnog door de knieën door mega-aanbieding’

Niet Hakim Ziyech maar AS Roma wil een andere Ajacied naar Rome halen. Volgens het medium UOL Esporte willen ze David Neres overnemen en hebben daar zón 40 miljoen euro voor over. Het is onduidelijk of Ajax daarmee akkoord gaat, omdat diens oude club São Paulo in totaal 23,5% van de transfersom opstrijkt.

Toch meldt het Braziliaanse medium dat een akkoord tussen beide clubs lonkt. AS Roma zou nu namelijk 40 miljoen euro bieden, maar overweegt uiteindelijk alsnog door te trekken naar de vraagprijs van 50 miljoen euro. Ajax zou in dat geval tóch willen nadenken over een vertrek van de vleugelflitser.

Eerder werd gemeld dat het kamp Neres ontevreden zou zijn over het standpunt van Ajax. Het is niet duidelijk of dat nog een rol speelt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.