Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Mark van Bommel en PSV gaan voor verrassende aankoop’

PSV overweegt om verdediger Nicolas Isimat-Mirin te verkopen en daarvoor een verrassende vervanger voor terug te halen. Naar verluidt ziet de nieuwe trainer Mark van Bommel het zitten in Trent Sainsbury. Dit weet het medium West London Sport te melden.

De Schotse topclub Rangers FC had de 26-jarige Australiër willen overnemen van het Chinese Jiangsu Suning, waar zijn verbintenis nog tot januari doorloopt. Maar het zou dus ook zomaar kunnen dat hij binnenkort terugkeert in Nederland.

Sainsbury, die ook bij Queens Park Rangers in beeld zou zijn, kwam in de Eredivisie eerder uit voor PEC Zwolle. Deze zomer maakte hij een prima indruk in de WK-wedstrijd van Australië tegen Frankrijk (2-1 nederlaag). Hij is derhalve bekend met PSV-trainer Mark van Bommel, die in Rusland als assistent-bondscoach werkte.

Sainsbury zou zelf wel oren hebben naar een terugkeer naar Europa.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.