Voetbal4u.com

Eredivisie OPVALLEND: ‘Als Ajax Champions League niet haalt, wordt smaakmaker verkocht’

Mocht Ajax de poulefase van de Champions League niet weten te bereiken dan staan ze open voor een transfer van David Neres. AS Roam wil hem dolgraag overnemen van de Amsterdammers en hebben daar een grote zak geld voor over.

De Romeinen hebben volgens het medium UOL Esporte al een bod van 40 miljoen euro uitgebracht op de rechtsvoor van de Amsterdammers, maar naar verluidt verwees de directie van de Eredivisie-topclub deze aanbieding linea recta naar de prullenbak. Ajax wil Neres per se behouden, maar is wat dat betreft wel afhankelijk van de sportieve prestaties. Verliest de ploeg van oefenmeester Erik ten Hag straks van Standard Luik in de voorronde van de Champions League, dan is er namelijk opeens ruimte om te praten.

Wordt het hoofdtoernooi van het miljardenbal gehaald, dan weet Overmars juist dat alle kanonnen van Ajax in de Johan Cruijff ArenA zullen blijven. Opeens is het dan zelfs mogelijk dat Hakim Ziyech zijn huidige club trouw blijft, ondanks het feit dat de Marokkaan eerder liet weten dat hij wilde vertrekken.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.