Voetbal4u.com

OPSTELLING STANDARD – AJAX: ‘Erik ten Hag zet topaankoop op de bank’

Vanavond staat het eerste treffen op het programma tussen Standard Luik en Ajax. Het lijkt erop dat de Amsterdammers zullen beginnen met Daley Blind op de bank.

Op de persconferentie van maandag liet de coach weten: “Daley zat in Graz nog op de bank, maar is ook een duidelijke basisspeler. Het zou kunnen dat hij gaat starten. Daar is hij klaar voor, maar dat was hij vorige week ook al.” Het Algemeen Dagblad weet echter dat de international van het Nederlands elftal in de dug-out zal moeten plaatsnemen in het Maurice Dufrasnestadion.

De krant schrijft op dinsdagochtend dat Ten Hag vasthoudt aan het basiselftal dat veel te sterk was voor Sturm Graz. Dat betekent dus dat Carel Eiting en Lasse Schöne op het middenveld zullen beginnen en Donny van de Beek reserve is. Frenkie de Jong heeft al een paar keer aangegeven dat hij maar al te graag door wil schuiven, maar start wederom als libero. De voorhoede wordt gevormd door David Neres, Klaas-Jan Huntelaar en Dusan Tadic.

Verwachte opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, De Ligt, F. de Jong, Tagliafico; Ziyech, Schöne, Eiting; Neres, Huntelaar, Tadic.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *