Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Feyenoord heeft transfernieuws voor Leroy Fer en Darryl Janmaat

Voormalig Feyenoorders Leroy Fer en Daryl Janmaat lieten onlangs weten graag terug te willen keren bij Feyenoord maar dat lijkt er niet in te zitten. Vanwege de 4-0 nederlaag tegen Trencin lijken de Rotterdammers uitgeschakeld te zijn in Europa wat een financiele strop zou betekenen.

De Telegraaf schrijft namelijk: “Geen Europees voetbal – tenzij het elftal komende week voor een van de grootste stunts ooit in een Europese return zorgt – betekent geen extra inkomsten. Zoals bekend neemt Feyenoord al jaren de inkomsten uit de groepsfase van de Europa League (als het zich daarvoor moet kwalificeren) niet op in de begroting. In tegenstelling tot PSV, dat vorig jaar nog een uitglijder had en vooraf rekende op zo’n zes miljoen uit de Europese campagne van 2017/2018.”

De krant gaat verder: “Het transferbudget van de Rotterdammers is al op en de enige kans om iets extra’s te doen zou zijn als de club verzekerd is van miljoenen extra inkomsten uit de Europa League. Nu de Engelse transfermarkt dicht is en komende week ook de Italiaanse Serie A de deadline ziet passeren, wordt de kans op transfers van de beste spelers bij Feyenoord steeds kleiner. Bovendien zullen kandidaat-kopers niet warm geworden zijn van het optreden van de Feyenoorders die nog willen verkassen. Het betekent dat een miljoenentransfer, waarmee eventueel ook nog geherinvesteerd zou kunnen worden op een andere positie, zo goed als zeker ook uitblijft.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.