Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech is helemaal klaar met één Ajax-teamgenoot’

De transferperiode is bijna tot een einde gekomen en Hakim Ziyech is nog speler van Ajax. Toch denkt Johan Derksen dat hij op de valreep nog wel eens zou kunnen vertrekken.

Hij denkt dat het afnemen van diens rugnummer en het salarisverschil een conflictmodel vormen jegens Dusan Tadic. “De onvrede straalt van zijn gezicht af. De lichaamstaal zegt alles”, stelt de analist in Veronica Inside. “Hij is nu echt voor zichzelf bezig. Ik heb erop gelet en hij ging Tadic bij zijn strafschop niet persoonlijk feliciteren. Het zit niet lekker in die groep.”

Derksen begrijpt wel waarom Ajax instemde met het rugnummer 10 voor Tadic. “Ajax heeft die beslissing genomen omdat ze dachten dat Ziyech weg was.” Toch is hij kritisch op de nieuwkomer. “Ik vind het ook ziekelijk dat een speler die komt in de contractonderhandeling zijn nummer mee gaat nemen.”

Over het duo zegt Derksen: “Ze spelen wel allebei hun eigen wedstrijd. Ik kan me niet voorstellen dat Ziyech nog enige sympathie voor Tadic heeft. Het ligt zó gevoelig.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.