Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Riechedly Bazoer krijgt transfernieuws van PSV’

Met Ryan Thomas haalde PSV een versterking op het middenveld binnen. Gisteren werd bekend dat hij er voor lange tijd uit is met een kruisbandblessure. De Eindhovenaren zijn op zoek naar een nieuwe middenvelder en wat dat betreft is de naam van Riechedly Bazoer al eens gevallen.

De speler van het Duitse VfL Wolfsburg heeft een verleden in Eindhoven, alhoewel hij op een gegeven moment naar Ajax transfereerde. In de Volkswagen Arena van zijn huidige club is hij slechts optie zoveel en in het afgelopen seizoen heeft hij dan ook bijzonder weinig speelminuten gemaakt. Het is goed mogelijk dat Bazoer nog vertrekt bij Wolfsburg, maar PSV zal zijn nieuwe werkgever niet worden.

Journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad geeft via zijn Twitter-account aan dat de voormalige Ajacied geen optie is voor de ploeg van oefenmeester Mark van Bommel. Érick Gutiérrez is dat wel, maar dan moet CF Pachuca zijn vraagprijs wel laten zakken. Op dit moment vragen de Mexicanen zo’n 10 tot 15 miljoen euro voor hun speler en dat geld heeft PSV gewoon niet in kas.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.