Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Christian Eriksen maakt last-minute toptransfer van 110 miljoen euro’

Het zou zomaar kunnen dat Christian Eriksen op de valreep gaat vertrekken bij Tottenham Hotspur. Naar verluidt gaat Paris Saint-Germain een poging voor hem wagen.

De steenrijke Parijzenaars mikten eigenlijk op een samenwerking met Ivan Rakitic van FC Barcelona, maar de Kroatische spelmaker liet al weten dat hij liever in Camp Nou wil blijven voetballen. Oefenmeester Thomas Tuchel wil echter nog per se een middenvelder toevoegen aan zijn selectie en volgens verschillende media gaat Paris Saint-Germain alles op alles zetten om Eriksen los te weken bij de Spurs.

In Londen wil men het contract van de Deense nummer tien maar al te graag verlengen, maar vooralsnog kan de directie van Tottenham niet aan de salariseisen van de oud-Ajacied voldoen. Paris Saint-Germain heeft 110 miljoen euro over voor zijn transferdoelwit en het is niet compleet uitgesloten dat de Premier League-topclub dit bod accepteert, ondanks het feit dat de Engelse transferwindow natuurlijk lang en breed is gesloten. Zelf zou Eriksen wel wat voelen voor een verhuizing.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.