Voetbal4u.com

BREAKING: ”Real, Barça, Spurs, United, City én Bayern gaan recordbedrag bieden op Ajacied’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het is de clubs menens. Verschillende topclubs wil ver gaan om Matthijs de Ligt aan zich te binden. Het medium Fichajes schrijft namelijk dat Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspur en Bayern München vermoedelijk op Matthijs de Ligt gaan bieden in de nabije toekomst. Dit seizoen zal de centrumverdediger afmaken als speler van Ajax, maar in de zomer van 2019 is hij vermoedelijk onhoudbaar geworden. Dan zullen de bovenstaande ploegen toe willen slaan en het moet gek lopen wil het transferrecord van Ajax (en de Eredivisie) niet verbroken worden.

De bovengenoemde website maakt melding van een vraagprijs van minstens 50 miljoen euro, maar we mogen aannemen dat dit nog meer gaat zijn. Er werd een paar weken geleden immers al 65 miljoen euro geboden voor de diensten van De Ligt. Directeur spelerszaken Marc Overmars liet gisteren weten: “Wij willen graag de talenten behouden en daar is Matthijs er één van. Deze spelers staan bij alle clubs op de radar. We hebben nu zo’n mooi team en dat zie je iedere week beter worden. En dat willen we bij elkaar houden, zoals we al maanden roepen. Geld is onbelangrijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *