Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Wesley Sneijder wilde Van Gaal slaan: ‘Gelukkig kon ik me beheersen’

Toen Louis van Gaal nog bondscoach was van Oranje had Wesley Sneijder niet zón goede band met hem. In 2013 werd zijn aanvoerdersband afgenomen en dat heeft hem geraakt. Hij had zelfs de neiging op hem te slaan.

In een interview met De Telegraaf zegt Sneijder: “De wijze waarop hij destijds mijn aanvoerdersband afnam, vind ik nog steeds schandalig. Hij zette me neer alsof ik tussen twee wedstrijden door aan het feesten was. In werkelijkheid zat ik op een verjaardag waar mijn oma ook was. Natuurlijk zat ik in een moeilijke periode. En ik wist dat ik niet fit was. Toch wilde ik mezelf bewijzen, gaf ik honderd procent en daardoor maakte ik mezelf op dat moment kapot. Daarom had ik iets meer respect en begrip verwacht.”

Hij gaat verder: “Nu serveerde hij me respectloos af. En je kent me, dan krijg ik een waas voor mijn ogen en wil ik het – zoals op straat – op een andere manier oplossen. Gelukkig heb ik tot tien geteld en de motivatie uit mezelf kunnen oproepen.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.