Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Tottenham Hotspur bereid om Ajax-transferrecord te breken’

Tottenham Hotspur is erg gecharmeerd van een speler van Ajax. Ze zijn bereid om heel ver te gaan om Frenkie de Jong over te nemen van de Amsterdammers. Dit weet The Sunday Express te melden.

De genoemde krant weet dat de scouts van de club van oefenmeester Mauricio Pochettino de spelmaker nu al een paar keer bekeken hebben. De scoutingsrapporten die zij mee naar huis hebben genomen zijn bijzonder positief en in 2019 wil de directie overgaan tot actie. De Londenaren weten dat De Jong minimaal 50 miljoen euro zal kosten, maar dit bedrag heeft de nummer drie van de Engelse competitie van het afgelopen voetbaljaar wel in kas.

Overigens valt het niet uit te sluiten dat de Spurs na het huidige seizoen voor een dubbeldeal gaan, want het is algemeen bekend dat ook Matthijs de Ligt in de gaten wordt gehouden door Pochettino en de zijnen. Het gevaar bestaat echter dat de centrumverdediger onhaalbaar wordt voor de topclub uit Londen, omdat hij gewoonweg wat meer moet kosten dan zijn maatje zoals bijvoorbeeld 65 miljoen euro of zelfs nóg meer.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.