Voetbal4u.com

Eredivisie 1,5 miljoen gestolen: Memphis reageert openhartig op brute woninginbraak

Toen Memphis Depay deze week op pad was met zijn club Olympique Lyon sloegen dieven toe in zijn huis. Naar verluidt werd er voor 1,5 miljoen euro buit gemaakt. Een ongekende som.

“Of ik geschrokken ben? Ik schrik niet meer zo snel in het leven, met wat er in deze wereld allemaal gebeurd. Natuurlijk is het vervelend, en op dat moment wil je het niet geloven, maar je moet snel back to reality. Nu sta ik weer op het veld, met Oranje, wat ik het liefste doe. Natuurlijk moet je even een moment voor jezelf nemen, om het te verwerken, maar daarna moet je ook weer door”, reageert Memphis koeltjes bij FOX Sports.

“Anders blijf je in die negatieve spiraal. Daar houd ik niet van, zo ben ik ook niet. Het zijn vaak materialistische dingen die weg worden genomen. Ja, wel met veel waarde, maar dat heeft mij nooit gemaakt. Geld heeft mij nooit gemaakt, dus dan zal het mij ook niet breken. Maar het is wel irritant, en iets wat je boos maakt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.